مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی در گفتگو با "مهر":

90 درصد " دختران فرار " از خانه های طلاق می آیند

مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: خشونت خانگی و طلاق عامل اصلی فرار 90 درصد دختران از خانه های خود محسوب می شود.

دکتر سید هادی معتمدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر، افزود: اکثر دخترانی که از خانه های خود فرار می کنند بدلیل مشکلات و نابسامانی هایی است که در خانواده های آنها وجود دارد و درگیریهایی که میان والدین آنها ایجاد می شود و همین امر باعث می شود که این دختران به جای مقابله و رویارویی با مشکلات فرار را تنها راه نجات خود دانسته و اقدام به فرار از خانه می کنند.

وی خاطر نشان کرد: دختران فراری حاصل 80 درصد خانواده هایی هستند که طلاق عادی در آنها صورت گرفته و والدین از یکدیگر جدا شده اند و 20 درصد نیز در خانواده هایی است که طلاق عاطفی ایجاد شده و درگیری و خشونت در خانواده آنها موج می زند.

مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی تاکید کرد : هم اکنون در تمام استانهای کشور حداقل یک مرکز نگهداری دختران فراری وجود دارد و در استان تهران نیز بدلیل جمعیت زیاد و افزایش آسیبهای اجتماعی 3 مرکز نگهداری ایجاد شده است.

معتمدی در مورد ظرفیت پذیرش مراکز نگهداری دختران فراری گفت: این مراکز محدودیتی برای پذیرش دختران فراری ندارند و تعدادی که به این مراکز می آیند پس از مدت کوتاهی با کمک مشاورین ساماندهی شده و به مراکز مختلف دیگرمنتقل می شوند وتحت آموزش های لازم قرار می گیرند.

وی افزود: افزایش کیفیت مراکز نگهداری دختران فراری یکی از برنامه های اصلی دفتر پیشگیری در سال جاری است.

 

HOME