محكوميت به قصاص افغان متهم به قتل به صورت غيابي
1386/05/09
07-31-2007
خبرگزاري
دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق اجتماعي
قضات شعبهي ٧١ دادگاه كيفري استان تهران صبح امروز افغان متواري متهم به قتل پسر عمويش را به صورت غيابي به قصاص محكوم كردند.
به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرش سيفي، نمايندهي دادستان در تشريح كيفرخواست صادره از دادسراي شهرستان دماوند، اظهار داشت: در اين پرونده «بسمالله» ٢٠ ساله متهم به قتل «فضلالله» ٢٥ ساله پسر عمويش و «سعيد» متهم به معاونت در قتل «فضلالله» است.
وي در تشريح كيفرخواست صادره، گفت: متهم و مقتول در تاريخ ٢٢/١٢/٨٣ در گاوداري مشغول نزاع بودند كه بعد از نزاع بين متهم رديف اول و مقتول، متهم رديف دوم پتكي را در اختيار متهم رديف اول قرار داده و او با ضربهي پتك فضلالله را به قتل ميرساند. سپس داخل استخر مياندازد.
سيفي افزود: دادسرا با عنايت به گزارش مراجع انتظامي، نظريهي پزشكي قانوني، اقرار صريح متهم رديف اول در بازپرسي تقاضاي مجازات متهمان را دارد.
قاضي عزيزمحمدي دربارهي اين پرونده، گفت: اين پرونده در شعبهي ٧٤ دادگاه كيفري استان تهران رسيدگي شده كه حكم به برائت متهم دادند و ديوانعالي كشور اين حكم را نقض گرفته و با توجه به اينكه با صدور حكم برائت از سوي شعبهي ٧٤ متهم آزاد شده بود اكنون متواري است و رسيدگي مجدد به شعبهي ٧١ دادگاه كيفري استان تهران ارجاع شده و امروز به صورت غيابي رسيدگي و راي پروندهها را صادر خواهيم كرد.
متهم به قتل در جلسات قبلي عنوان كرده بود كه مقتول قبل از حادثه با او درگيري فيزيكي پيدا كرده بود و به او يك سيلي زده بود به همين لحاظ او از پسر عمويش كينه به دل داشته است. در باغ در حالي كه به تعميرات برق مشغول بودم لب استخر با پتك به سر او زده و در استخر افتاده و ميميرد.
خرمشاهي، وكيل تسخيري متهم رديف اول در اين جلسه، اظهار داشت: سن موكلم در جلسات قبلي زير ١٥ سال عنوان شده بود كه همان زمان نيز درخواست بررسي صحت ادعاي موكلم را كردم. در اين جلسه نيز از دادگاه تقاضا دارم اين موضوع را بررسي و از مراجع ذيصلاح استعلام كند.
وي گفت: طبق دفاعيات قبلي اتهامي متوجه موكلم نيست و برائت او را از دادگاه تقاضا دارم.
سپس قاضي عزيزمحمدي با وجود نبود متهم به قتل و اولياي دم، ختم رسيدگي را اعلام كرد و قضات شعبهي ٧١ دادگاه كيفري استان تهران (عزيزمحمدي، عبداللهي، سيدي، ملكي و شكربيگي) پس از انجام شور متهم رديف اول اين پرونده را به قصاص و متهم رديف دوم را از اتهام معاونت در قتل عمدي تبرئه كردند.