در اعتراض به عدم دريافت 5 ماه حقوق و مزايا
كارگران "شيشه ميرال" جاده ساوه را بستند

تهران- خبرگزاري كار ايران

بيش از 170 كارگر "شيشه ميرال" كه بيش از 9 ماه اضافه كار و 5 ماه حقوق و مزاياي خود را دريافت نكرده بودند ، با آتش زدن لاستيك و ايجاد موانع ، جاده ساوه در تقاطع چهارراه يافت‌‏آباد را بستند .


به گزارش خبرنگار گروه كارگري ايلنا , در اين تجمع اعتراض آميز كه از ساعت 8 صبح شروع شده بود ، كارگران معترض پس از ايجاد موانع در عرض جاده ساوه ، به وسط خيابان آمده و با نشستن در كف خيابان ، مانع از رفت و آمد خودروها شدند .
در اين رابطه ، "محمدعلي محمدي" ، رئيس شوراي اسلامي كار شيشه ميرال ، گفت ‌‏: طي چهار سال گذشته بارها مديران اين واحد تعويض شده و هر يك از اين مديران در طول زمان تصدي خود ، به نوعي اموال شركت را به تاراج داده اند و در حال حاضر كه سهام عمده شيشه ميرال به صندوق تعاون بسيج , "فواد ري" متعلق به دفتر حضرت عبدالعظيم حسني و فردي به نام "علي انصاري" واگذار شده ، متاسفانه چندين ماه است اين مديران به كارخانه مراجعه نكرده و هيچ كس پاسخگوي مشكلات كارخانه نيست .
وي با اشاره به اينكه چندين بار از مديران شيشه ميرال دعوت شده تا در مجمع عمومي و جلسات خصوصي براي رفع مشكلات به وجود آمده شركت كنند ، گفت‌‏ : متاسفانه تا كنون به اين دعوت نامه ها كه از سوي مراجع قانوني همچون وزارت كار و شوراي اسلامي كار ميرال اسال شده ، پاسخي نداده اند .
رئيس شوراي ميرال ، با اشاره به اينكه مكاتبات فراواني با اداره كار , وزارت كار , استانداري , تامين استان و قوه قضاييه برقرار كرده اما تا كنون هيچ واكنش مناسبي از سوي مديران به عمل نيامده است ، گفت‌ ‏: يكي از مراكزي كه بارها جهت احقاق حقوق كارگران به آنجا مراجعه كرده‌‏ايم ، مجلس شوراي اسلامي است و حتي نامه اي رسمي و كتبي به "محمد قمي" ، نماينده مردم پاكدشت در مجلس هفتم كه سهام دار ميرال نيز مي باشد تسليم كرده‌‏ايم ، اما متاسفانه دريغ از يك واكنش حتي توهين آميز .
محمدي در پايان تاكيد كرد ‌‏: با توجه به عقب افتادگي حقوق و مزاياي كارگران , بسياري از كارگران ميرال از ترس صاحب خانه ، شبها به منزل نمي روند و در پاركها و داخل كارخانه مي خوابند ، كه اين بايد زنگ خطري براي مسوولان باشد .
در اين تجمع اعتراض آميز ، نيروهاي انتظامي كه از اولين لحظات مسدود كردن جاده ساوه در محل حضور يافته بودند ، كارگران را به آرامش دعوت كرده و با تاكيد براينكه هيچ برخورد فيزيكي با آنان صورت نخواهد گرفت ، اقدام به خاموش كردن لاستيك هاي آتش زده با كبسولهاي آتش نشاني كردند .
چند تن از كارگران شيشه ميرال ، با فريادهاي بلند ، "عليرضا محجوب" را مخاطب قرار داده و به عنوان نماينده كارگران در مجلس شوراي اسلامي ، از وي درخواست كردند تا نسبت به اين بي عدالتي واكنش مناسب نشان داده و هر چه سريعتر در جمع كارگران شيشه ميرال حاضر شود .
در اين رابطه "مجيد اكبرزاده" كه دو روز قبل در مقابل درب ورودي كارخانه رگهاي دست و گردنش را به قصد خودكشي قطع كرده بود ، در حالي كه با سر و دست باندپيچي شده در جمع كارگران معترض حاضر بود ، گفت ‌‏: 5 ماه است اجاره خانه ام را نداده‌‏ام و به دليل عدم پرداخت هزينه برق مصرفي ، در حال حاضر برق خانه ام قطع شده و زن و فرزندانم در تاريكي به سر مي برند و چون كارد به استخوانم رسيده بود ، اقدام به خودكشي كردم .
وي در حالي كه فرياد مي‌‏زد از اين زندگي خسته شده‌‏ام ، گفت : اگر تا دور روز آينده حقوقم را نپردازند ، در مقابل دفتر رياست جمهوري خودكشي ميكنم .
"غلامرضا دوستي" ، كارگري كه در اعتراض به اين بي توجهي ها خودسوزي كرده بود ، گفت‌ ‏: توان پرداخت هزينه هاي خانواده ام را ندارم و براي اينكه به خانواده ام ثابت كنم كه كوتاهي از جانب مديران است ، خودسوزي كرده‌‏ام و اكنون كه كار به اينجا رسيده و در مقابل خانواده‌‏ام شرمنده شده‌‏ام ، امكان بروز هر اقدام ديگري را غيرممكن نمي‌‏دانم .
يكي ديگر از كارگران كه توان ثبت نام فرزند 7 ساله اش را در مدرسه ابتدايي نداشت ، گفت ‌‏: براي ثبت نام ، به مدرسه ابتدايي محلمان رفتم كه مديريت براي ثبت نام مبلغ 3 هزار تومان در خواست كرد ، اما پس از اينكه شنيد حقوق نگرفته و توان پرداخت 3 هزار تومان را ندارم ، پاسخ داد "برو ، هر وقت حقوق گرفتي براي ثبت نام فرزندت مراجعه كن" .
اين كارگران معترض ، با اعلام اينكه فعاليت كارخانه ميرال و كارشان را مي خواهند ، گفتند : چنانچه پاسخ اين تجمع داده نشود ، در مقابل مراكز ديگري همچون مجلس ، دفتر رياست جمهوري ، وزارتخانه‌‏ها و ساير نهادهاي مختلف تجمع خواهيم كرد .
پايان پيام

کد خبر:    214648

 

بازگشت