رييس مرکز امور مشارکت زنان در گفت و گو با ايلنا:
مذاكره رودررو تاثير بيشتري در بهبود وضعيت زنان دارد
اميدوارم اصلاحات مجلس، منجر به تشكيل معاونت رييس جمهوري در امور بانوان شود

تهران- خبرگزاري كار ايران

رييس مركز امور مشاركت زنان, گفت: اگر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به جاي استفاده از تريبون رسانه‌‏ها، به صورت رودررو با مسوولان مركز مذاكره و گفت و گو داشته باشند، تاثير بيشتري در بهبود وضعيت زنان خواهد داشت.


دكتر زهرا شجاعي, معاون رييس جمهور و رييس مركز امور مشاركت زنان, در گفت و گو با خبرنگار ايلنا, گفت: مركز امور مشاركت زنان از آغاز برنامه سوم توسعه كه فعاليت در خصوص زنان قانونمند شد، حول محور 158 قانون برنامه و توسعه، اقدامات خود را شكل داده است.
وي، با بيان اينكه برنامه سوم توسعه حوزه زنان را در فصل فرهنگ قرار داده است, افزود: اين مساله بيانگر نگرش عميق برنامه‌‏ريزان دولت خاتمي است كه جنس اصلي مسائل زنان را فرهنگي تلقي كرده و موضوع زنان را در چارچوب فعاليت‌‏هاي فرهنگي بررسي كرده‌‏است.
شجاعي خاطرنشان كرد: شناسايي نيازهاي فرهنگي و اجتماعي زنان برتلاش در جهت تسهيل امور قضايي بانوان, زمينه‌‏سازي در جهت توسعه اشتغال بانوان و حمايت از سازمان‌‏هاي غير دولتي زنان، از جمله مسائل و فعاليت‌‏هايي بوده كه مركز امور مشاركت زنان در طي برنامه سوم توسعه به آن پرداخته است.
رييس مركز امور مشاركت زنان, با اشاره به اينكه اين مركز همواره اعلام كرده كه مسائل زنان بايد فارغ از مسائل سياسي و جناح‌‏بندي‌‏ها و سلايق سياسي مورد بحث و بررسي و برنامه‌‏ريزي گيرد تا لطمه اساسي به آن وارد نشود، تصريح كرد: بررسي منصفانه كارنامه مركز امور مشاركت زنان نشان مي‌‏دهد كه فعاليت اين مركز، سياسي آن هم با تعبيري كه برخي نمايندگان از آن نام مي‌‏برند، نبوده است.
وي، با بيان اينكه جنس فعاليت زنان فرهنگي و اجتماعي است, گفت: اجراي طرح بيمه زنان خانه‌‏دار, توسعه تعاوني‌‏هاي زنان, گسترش ورزش همگاني بانوان و افزايش پوشش تحصيلي دختران واجب‌‏التعليم توسط مركز امور مشاركت زنان نشان‌‏دهنده اين واقعيت است.
به گفته شجاعي، همچنين آموزش مهارت به دختران مدارس راهنمايي در مناطق محروم, انجام پژوهش‌‏هاي مختلف در حوزه شناسايي مسائل و مشكلات زنان, توسعه و تقويت رشته مطالعات زنان و اصلاح قوانين و مقررات مربوط به زنان سرپرست خانوار، نمونه‌‏هاي ديگري از فعاليت‌‏هاي مركز امور مشاركت زنان است كه با نگاهي عميق و عادلانه روشن مي‌‏شود؛ هيچ‌‏گونه رنگ و بوي سياسي در آنها وجود ندارد.
رييس مركز امور مشاركت زنان, اظهار اميدواري كرد: اصلاح ساختار تشكيلات مركز امور مشاركت زنان، منجر به ايجاد معاونت رييس جمهوري در امور بانوان شود.
وي افزود: ظرفيت‌‏هاي موجود, نياز و مطالبات زنان, ارتباطات و افزايش ظرفيت علمي دانشگاه‌‏ها از نيروهاي انديشمند و عالم زنان ايجاب مي‌‏كند كه در تشكيلاتي كلان‌‏تر به امور زنان پرداخته شود.
شجاعي, يادآور شد: بعد از تصويب طرح تحقيق و تفحص از مركز امور مشاركت زنان، در مجلس شوراي اسلامي هيچ‌‏گونه تماس و ارتباطي نه به صورت كتبي و نه شفاهي از سوي نمايندگان با اين مركز برقرار شده است.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد: درمدت باقي‌‏مانده از اين دولت فرصت ارائه گزارش كامل از فعاليت‌‏هاي 8 ساله مركز امور مشاركت زنان به نمايندگان مجلس فراهم آيد؛ تا عزيزاني كه در مسند ارزيابي و اظهار نظر در مورد اين مركز قرار گرفته‌‏اند بتوانند عادلانه‌‏تر, منصفانه‌‏تر و خداپسندانه‌‏تر در اين مورد اظهار نظر كنند.
پايان پيام

کد خبر: 210912

بازگشت