راه‌اندازى 210 هسته‌ى امر به معروف و نهى از منكر در استان قم

رييس ستاد حفاطت اجتماعى استان قم از راه‌اندازى 210 هسته‌ى اجتماعى در مسجد، ادارات، واحدهاى صنفى و مراكز آموزشى قم خبر داد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از رسا، حجت الاسلام جعفرى در جمع خبرنگاران گفت: در راستاى ايجاد هسته‌هاى حفاظت اجتماعي، شهر قم به پنج منطقه تقسيم شده كه در هر منطقه يك هسته حفاظت اجتماعى با محوريت مسجد ايجاد شده است.

معاون دادستان قم، همچنين با بيان اين كه تاكنون بيش از هزار و نهصد و هشتاد نفر از معتمدين شهر شناسايى و عضو گيرى شده و براى تعداد هزار و هفتصد و هفتاد نفر كد عضويت صادر شده است، تصريح كرد: تاكنون صد و پنجاه هسته حفاظت اجتماعى در محلات، 16 هسته در اتحاديه‌ها و اصناف، بيست هسته در ادارات، بيست و چهار هسته در ستادهاى مدنى و هيات‌هاى مذهبى در شهر مقدس قم راه‌اندازى شده است و در طول دو ماه فعاليت ستادهاى فوق سيصد و پنجاه گزارش مردمى دريافت و بلافاصله مورد اقدام قرار گرفته است.

وي، وظيفه اعضاى ستادهاى حفاظت اجتماعى را در مرحله اول ارشادى و در مرحله بعد شناسايى مراكز و جرائم مشهود و ارائه گزارشى به هسته مركزى عنوان كرد و افزود: اعضاى ستاد به هيچ وجه كار عملياتى نخواهند كرد. يعنى در رويارويى با منكرات تنها تذكر ارشادى مي‌دهند. در خصوص مراكز و شبكه‌هاى فساد پس از شناسايى محل، گزارشات خود را به هسته‌هاى مركزى ارجاع مي‌دهند و اقدامات بعدى توسط ضابطين دستگاه قضايى انجام خواهد شد. بر همين اساس مأمورين ستاد حفاظت اجتماعى هيچ گونه ابزار عملياتى مانند دست بند، گاز اشك آور و بي‌سيم و... در اختيار نخواهند داشت.

حجت الاسلام جعفرى هدف از راه‌اندازى ستادهاى حفاظت اجتماعى را ايجاد انسجام بين نهادها و مراكز مختلف امر به معروف و نهى از منكر و احياى اين بند از قانون اساسى ارزيابى و خاطر نشان كرد: متأسفانه تاكنون نهادهاى دولتى كه بتوانند متولى اصل مهم امر به معروف و نهى از منكر باشند پيدا نشده و نهادهايى چون سپاه و ناصحين كه در اين زمينه فعاليت مي‌كردند نتوانستند نيازهاى واقعى جامعه را تأمين كنند لذا ستادهاى حفاظت اجتماعى از سوى قوه‌ى قضاييه ايجاد شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا ۱۰ تیر ۱۳۸۴

 

 

بازگشت