رييس مركز حفاظت و اطلاعات قوه‌ قضاييه:
دستگيري و محاكمه افراد نوعي شكست در سيستم حفاظت و اطلاعات است
برنامه مدوني با نگاه به تئوري‌هاي جديد دنيا درخصوص پيشگيري از جرم در دست تدوين است

تهران- خبرگزاري كار ايران

رييس مركز حفاظت و اطلاعات قوه‌ قضاييه گفت: دستگيري افراد متخلف و برخورد حذفي يعني قطع عضو ناسالم بنابراين اين امر بايد به عنوان آخرين راه‌حل مبارزه با تخلفات مدنظر قرار گيرد.
به گزارش "ايلنا"، اصغر جهانگير صبح امروز در ديدار كارشناسان روابط عمومي دادسراي تهران اظهار داشت: با عنايت به رهنمودهاي رييس قوه قضاييه، حفاظت و اطلاعات با تكيه بر اصول تقوا به عنوان ضروري‌ترين اصل در به دست آوردن و استفاده از اطلاعات و اصل بصيرت و اصل تجهيز به علوم روز و اصل رأفت اسلامي، به دنبال آن است كه افراد متقي كه مصون از تخلف هستند و براي ديگران نيز مصونيت ايجاد مي‌كنند، به كار گرفته شوند تا در كار حفاظت اطلاعات به نحوي عمل شود كه روش‌هاي اتخاذ شده به قوه‌ قضاييه آسيب نرساند.
وي افزود: بر اساس رهنمودهاي آيت‌الله هاشمي شاهرودي، فعاليت حفاظت اطلاعات بر مبناي پيشگيري دنبال مي‌شود زيرا دستگيري و محاكمه افراد نوعي شكست در سيستم تلقي مي‌شود، چه اين شكست در دستگاه اداري باشد و چه در سطح جامعه.
جهانگير در مورد برنامه‌هاي آينده حفاظت اطلاعات قوه قضاييه، گفت: برنامه مدوني با نگاه به تئوري‌هاي جديد دنيا در خصوص پيشگيري از جرم در دست داريم كه به ‌موقع اعلام و اجرا خواهد شد.
رييس مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه تأكيد كرد: اگر قرار است پيگيري صورت گيرد، بايد در مورد قوه قضاييه باشد زيرا عده‌اي به صورت باندي و سازمان‌يافته تحت عناوين كارچاق‌كن تلاش مي‌كنند با نزديك شدن به كاركنان و نفوذ در دستگاه به اهداف شوم خود نزديك شوند كه بايد با اين افراد با تدابير خاصي مقابله كرد.
جهانگير در مورد نقاط آسيب‌پذير در دستگاه قضايي اظهار داشت: هرجا ارتباط بيشتري با متهمان وجود دارد، مانند زندان‌ها و دادسرا كه امكان تسري آلودگي افراد ناسالم به كاركنان قضايي و اداري بيشتر است، محيط‌‏هاي پرخطر محسوب مي‌شود بنابراين در اين محيط‌‏‌ها بايد به حمايت، صيانت و حفاظت از كاركنان دستگاه برخاست.
وي افزود: همان‌طور كه ما تلاش مي‌كنيم بر روي مجرمان تاثيرگذار باشيم و آنها را از فضاي بزهكارانه به زندگي شرافتمندانه برگردانيم، آنها نيز منافع خود را در اين مي‌بينند و تلاش مي‌كنند همكاران ما را به سمت جرايم سوق دهند. يعني يك تاثير دوطرفه در حال تحميل است كه بايد با برنامه‌ريزي اين تاثير را تا حد امكان يك طرفه و به نفع نظام و اهداف مقدس آن كرد.
رييس مركز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه بر رفع مشكلات معيشتي پرسنل تاكيد كرد و اظهار داشت: اگر با تلاش مستمر در رفع مشكلات مادي و معنوي كاركنان نكوشيم، چه بسا برخي پرسنل دچار لغزش و خداي ناكرده جرم شوند.
جهانگير امر نظارت را چندوجهي توصيف كرد و گفت: نظارت بايد در قالب مراقبت، حمايت و با توجه به آموزش مستمر اعمال شود. در جايي كه افراد به آلودگي نزديك هستند با هشدارهاي لازم و مستمر به مجموعه، نظارت خواهيم كرد.
وي با بيان اينكه عدم آموزش لازم به پرسنل يكي از تعلل‌هايي است كه آسيب‌پذيري يك مجموعه را افزايش مي‌هد، افزود: عدم تسلط كافي بر امور ممكن است فرد را آلوده سازد، بنابراين مقوله آموزش مستمر در دستور كار ما قرار خواهد داشت.
رييس مركز حفاظ و اطلاعات قوه قضاييه با اشاره به اينكه به كارگيري رأفت اسلامي در كار حفاظت اطلاعات به معني چشم‌پوشي از تخلفات نيست، تصريح كرد: مجهز شدن به علم روز مي‌تواند ما را به نوعي در راستاي انجام وظايفمان مصون نگه دارد.
پايان پيام

HOME