فرمانده ناجا:
تشكيل
پليس قضايي به مصلحت نيست
گروگانگيري‌ها عمدتا مربوط به مواد مخدر و تصفيه
حساب‌هاي مالي است

خبرگزاري دانشجويان ايران - شهركرد
سرويس: اجتماعي - شهري1384/11/29
02-18-2006

فرمانده نيروي انتظامي، اصلي‌ترين عامل قاچاق مواد مخدر به كشور را همجواري با افغانستان به عنوان توليد كننده عمده مواد مخدر و نيز قرار داشتن در مسير ترانزيتي كالا دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، سردار اسماعيل احمدي‌مقدم كه در جريان بازديد از استان چهارمحال و بختياري سخن مي‌گفت، در خصوص تشديد اقدامات عملياتي در مرزهاي شرقي گفت: در راستاي تكميل انسداد مرزها در شرق، تقويت واحدهاي عملياتي به منظور تعقيب، برخورد و دستگيري اشرار و نيز اتخاذ تمهيدات سياسي در آنسوي مرزها با همكاري دولت‌هاي افغانستان و پاكستان، برنامه‌هاي گسترده‌اي از سال آينده به اجرا در خواهيم آورد.

وي با اعلام تجهيز اردوگاهي در جنوب تهران براي معتادان پرخطر تزريقي مطرود از خانواده كه معمولا علاوه بر جرم اعتياد مرتكب جرايم ديگر همچون خريد و فروش مواد مخدر نيز مي‌شوند، اظهار كرد: بر اين اساس بازپروري و اصلاح اين دسته از معتادان را به طور آزمايشي از اول اسفند ماه به مدت سه ماه در دستور كار قرار داده و با بررسي نتايج، اين طرح را در كشور فراگير مي‌كنيم.

سردار احمدي‌مقدم با اشاره به اين كه مصرف هرويين، آلودگي‌هايي همچون ابتلاء به ايدز را به همراه دارد، ابراز اميدواري كرد: نيروي انتظامي در سال 85 در خصوص مبارزه با ورود، توزيع و مصرف مواد مخدر جهش چشمگيري داشته باشد.

وي همچنين از كاهش 10 تا 20 درصدي ورود مواد مخدر و افزايش 10 درصدي كشف مواد مخدر در كشور خبر داد و گفت: ناخالصي شديد مواد مخدر موجب شده تا روزانه به طور ميانگين 12 معتاد در اثر سوء مصرف مواد ناخالص جان خود را از دست بدهند.

به گزارش ايسنا، فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به استراتژي فرهنگ عفاف در همه دستگاهها تصريح كرد: بر اين اساس در صورت برخورد با جلوه‌هاي نامطلوبي مانند مواد روانگردان‌، مشروبات الكلي و مسايل غيراخلاقي به طور قاطع برخورد خواهيم كرد.

وي با اعلام استقرار قرارگاهي از نيمه دوم اسفند ماه با همكاري دستگاههاي ذيربط در راستاي اجراي طرح‌هاي نوروزي از مردم خواست در ايام تعطيلات با ماموران نيروي انتظامي و ساير دستگاهها همكاري لازم را به عمل آورند تا با حداقل حوادث مواجه شويم.

سردار احمدي‌مقدم با اشاره به انواع آدم ربايي‌ها در كشور تاكيد كرد: عمده گروگانگيري‌ها مربوط به مواد مخدر و تصفيه حساب‌هاي مالي بوده و تنها بخش كوچكتري از آن مربوط به اخاذي و سوء استفاده از خانواده گروگان است، از اين رو درصدديم طي اجراي مرحله دوم طرح افزايش امنيت اجتماعي از اول اسفند با برخورد قاطع، روند مجازات متهمان تسريع و تشديد شود.

فرمانده ناجا تشكيل پليس قضايي در كشور را غيرضروري دانست و خاطرنشان كرد: ايجاد تشكيلات موازي و تشكيل سازمان‌هاي جديد شايد به مصلحت نباشد و با هماهنگي‌هاي انجام شده با رييس قوه قضاييه مقرر شد، ناجا با تشكيل پليس قضايي درون سازمان خود در تهران و پس از طي يك دوره آزمايشي، اين الگو را در صورت موفق بودن به سراسر كشور تسري دهيم.

به گزارش ايسنا، وي در خصوص تمهيدات لازم براي به روز كردن تجهيزات پليسي، ‌امنيت اجتماعي را محصول وجود پليس مقتدر و كارآمد دانست كه بايد بر تكنولوژي و دانش جديد اتكا داشته باشد.

سردار احمدي‌مقدم در پايان بهره‌گيري از توان بسيج را به عنوان يك ظرفيت بزرگ مردمي براي برقراري امنيت ذكر كرد و از تدوين و تصويب نظام هماهنگي و همكاري ناجا و بسيج خبر داد كه از سال 85 به صورت نهادمند به اجرا درخواهد آمد.

انتهاي پيام

HOME