فرمانده ناجا خبر داد:
افزايش10درصدي جرايم به عنف
جمع‌آوري زنان ويژه و معتادان پرخطراز اول اسفندماه
مجروح شدن20 نيروي پليس و دستگيري600 تن در حوادث اخير قم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: حوادث

طرح ارتقاء امنيت اجتماعي با تمركز بر جغرافياي جرم به اجرا در مي‌آيد

حدود يكهزار زن ويژه در سطح كشور وجود دارد

فرمانده نيروي انتظامي در تشريح روند اجراي مرحله دوم طرح افزايش امنيت اجتماعي در سه محور امنيت اجتماعي و اخلاقي و مواد مخدر گفت: مقابله با اراذل و اوباش و مزاحمين نواميس مردم، جرايم به عنف، سرقت مسلحانه، زورگيري، تجاوز به عنف، نزاع و درگيري در محور امنيت اجتماعي قرار مي‌گيرد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا سردار اسماعيل احمدي‌مقدم طي نشست خبري روز گذشته با اعلام اين كه جمع‌آوري معتادان تابلو و زنان ويژه خياباني نيز در محورهاي ديگر اين طرح قرار گرفته است، مسأله جغرافياي جرم در كشور را حايز اهميت دانست و خاطرنشان كرد: بر اين اساس طرح ارتقاء امنيت اجتماعي با تمركز بر جغرافياي جرم به اجرا در مي‌آيد. همچنين با هماهنگي‌هاي به عمل آمده با سازمان بهزيستي مقرر شد زنان ويژه پس از جمع‌آوري تحويل بهزيستي شده تا در زمينه اصلاح و تربيت آنها اقدامات لازم انجام شود.

به گزارش ايسنا وي با اشاره به آمارهاي نادرست اعلام شده از سوي برخي رسانه‌ها در زمينه شمار زنان ويژه در سطح شهر تهران تأكيد كرد: در بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد: در حال حاضر يكهزار زن ويژه در كشور وجود دارد كه از اين ميان 300 تا 500 نفر آنها در تهران هستند.

33 درصد جرايم تنها در تهران بزرگ وقوع مي‌يابد

سرقت لوازم خودرو، موتورسيكلت، دوچرخه و ... در شهرهاي مسافرتي رايج است

سردار احمدي‌مقدم با بيان اين كه 33 درصد مجموع جرايم وقوعي ( معادل يك سوم كل جرايم) مربوط به تهران بزرگ است، تاكيد كرد: در اين ميان به ترتيب 39/29 درصد جرايم وقوعي مربوط به استان كرمان، 5/9درصد مربوط به خراسان رضوي، 34/6 درصد مربوط به استان تهران،11/6 درصد مربوط به استان اصفهان و 03/5 و21/4 درصد جرايم به ترتيب در استانهاي فارس و خوزستان وقوع يافته است.

همچنين 35/3 درصد جرايم در استان مازندران،04/3 درصد در آذربايجان شرقي،36/2 درصد در استان گيلان، 19/2 درصد در آذربايجان غربي و82/1درصد در سيستان و بلوچستان رخ داده است و اين در حاليست كه 60 تا 80 درصد كل جرايم در شهرهاي مراكز استان‌ها به وقوع مي‌پيوندد.

فرمانده ناجا افزود: در اين ميان استانهاي ايلام با 26/0 درصد، زنجان با 56/0 درصد و خراسان جنوبي با 5/0 درصد كمترين جرايم وقوعي را در كل كشور به خود اختصاص داده‌اند.

سردار احمدي‌مقدم با اعلام اين كه ميزان جرم در برخي شهرهاي مسافرتي بسيار بالاست، خاطرنشان كرد: بر اين اساس سرقت لوازم خودرو، موتورسيكلت، دوچرخه و ... در اين شهرستان‌ها بسيار رايج است.

بيش از 55 درصد جرايم خرد كشور در تهران رخ مي‌دهد

حداقل روزانه يكصد تن از معتادان پرخطر در تهران از اول اسفندماه جمع‌آوري مي‌شود

روزانه 12 تن از معتادان پرخطر در خيابانهاي پايتخت جان خود را از دست مي‌دهند

سردار احمدي‌مقدم با بيان اين كه بيش از 55 درصد جرايم خرد كشور در تهران رخ مي‌دهد، عنوان كرد: اين در حاليست كه بسياري از جرايم خرد و كم ارزش در تهران به ثبت نمي‌رسد.

به گزارش ايسنا وي با اشاره به اجراي طرح «نجات معتاد» از اول اسفند ماه در تهران گفت: در پي داير شدن اردوگاههايي، اين طرح با مسووليت نيروي انتظامي و همكاري سازمان بهزيستي و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در تهران انجام مي‌شود.

فرمانده ناجا با اعلام اين كه روزانه 12 تن از معتادان پرخطر در خيابانهاي پايتخت جان خود را از دست مي‌دهند، تاكيد كرد: بر اين اساس در اين طرح مقرر شد: روزانه حدود يكصد تن از اين معتادان در تهران كه عمدتا مرتكب جرايم خرد از جمله مصرف، خريد و توزيع مواد مخدر نيز مي‌شوند، جمع‌آوري شوند.

مجموع جرايم در يك سال گذشته 3 درصد كاهش داشته است

وقوع سرقت در 10 ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 72/2 درصد افزايش يافت

سردار احمدي‌مقدم با بيان اين كه ميزان سرقت در 10 ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 72/2 درصد افزايش داشته است، اظهار كرد: همچنين در اين مدت سرقت منزل، مغازه و اماكن به ترتيب 18 درصد، 73/18 درصد،23/14 درصد كاهش و سرقت خودرو و موتورسيكلت نيز به ترتيب 15 و 20 درصد افزايش داشته و اين در حاليست كه توليد خودرو نيز افزايش 5/17 درصدي را نشان مي‌دهد.

وي با اعلام اين كه سرقت‌هاي خرد و كم ارزش در اين مدت 19 درصد افزايش داشته است، خاطرنشان كرد: اين در حاليست كه راهزني، آدمربايي، جعل، كلاهبرداري، جيب‌بري و سرقت احشام به ترتيب 40 ، 8 ، 12، 49، 21 و 17 درصد كاهش داشته است.

فرمانده ناجا همچنين تصريح كرد: مجموع جرايم در يك سال گذشته سه درصد كاهش داشته است.

مجموع جرايم وقوعي در دي ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل بيش از 13 درصد كاهش يافت

جرايم به عنف طي 10 ماهه اول امسال 10 درصد افزايش داشت

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران وي عملكرد نيروي انتظامي در دي ماه سال جاري را مطلوب توصيف كرد و گفت: طي اين مدت با كاهش 06/13 درصدي مجموع جرايم نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شديم.

به گفته سردار احمدي‌مقدم در 10 ماهه سال جاري جرايم عنف از قبيل زورگيري، تجاوز به عنف و سرقت مسلحانه 10 درصد نسبت به سال گذشته افزايش داشته است.

وقوع يكهزار و 937 فقره قتل در كشور كه يك چهارم آن خانوادگي است

از اين پس اعطاء مرخصي بيش‌ از حد به متهمان روند نزولي به خود مي‌گيرد

بيشتر گرونگيري‌ها در استان سيستان و بلوچستان مرتبط با مواد مخدر است

فرمانده ناجا با اعلام وقوع يكهزار و 937 فقره قتل در كشور و كشف يكهزار و 315 فقره اين تعداد طي 10 ماهه نخست امسال اضافه كرد: تحقيقات در اين باره نشان داد: يك چهارم قتل‌ها مربوط به قتل‌هاي خانوادگي است.

وي در خصوص اعطاء مرخصي‌هاي بي‌مورد به برخي محكومان خاطرنشان كرد: در اين زمينه هماهنگي‌هاي لازم با قوه قضاييه انجام شد كه اميدواريم شاهد يك روند نزولي در زمينه اعطاء مرخصي بيش‌ از حد به متهمان باشيم.

سردار احمدي‌مقدم با اشاره به وقوع برخي گروگانگيري‌ها در مرزهاي شرقي كشور از جمله استان سيستان و بلوچستان خاطرنشان كرد: با توجه به اين كه سيستان و بلوچستان جز استان‌هاي كم جرم كشور به شمار مي‌رود، بيشتر گرونگيري‌هاي انجام شده در اين استان مرتبط با مواد مخدر است.

وي افزود: بر اساس مصوبه شوراي عالي امنيت ملي، استانهاي خراسان جنوبي، سيستان و بلوچستان و كرمان تحت پوشش نيروي انتظامي قرار مي‌گيرند.

فرمانده نيروي انتظامي از كشف 321 تن مواد مخدر معادل ترياك و 46 تن حشيش از ابتداي سال جاري تاكنون خبر داد و اظهار كرد: همچنين در اين مدت با افزايش 23 درصدي كشف هروئين و 31 درصدي كشف ترياك مواجه شديم.

در صورت اعطاء اعتبار تصويبي طرح جامع تصادفات جاده‌اي، خسارات بيمه تا 40 درصد كاهش مي‌يافت

طرح «كاهش تلفات جاده‌اي كشور» با تخصيص 80 ميليارد تومان به تصويب رسيد

سردار احمدي‌مقدم با اشاره به طرح جامع تصادفات جاده‌اي مصوبه سال 84 خاطرنشان كرد: در اين طرح مقرر شده بود، بيمه از محل صرفه‌جويي ناشي از كاهش تلفات جاده‌اي، مبلغ 20 ميليارد تومان را جهت عملياتي شدن اين طرح به نيروي انتظامي بدهد.

به گزارش ايسنا، وي افزود: در صورت اعطاء اين مبلغ به ناجا و كاهش 5 درصدي تلفات جاده‌اي، خسارات بيمه تا 40 درصد كاهش مي‌يافت اما متاسفانه از اين مبلغ تنها 5 ميليارد تومان پرداخت شد و متعاقب آن نيز بيمه اعلام كرد كه تصويب اين مبلغ مشكل قانوني داشته و بايد به تصويب مجمع بيمه برسد.

سردار احمدي مقدم در ادامه اين نشست از تصويب طرح «كاهش تلفات جاده‌اي كشور» با همكاري وزارت راه و ترابري، جمعيت هلال احمر و اورژانس كشور در سال آينده خبر داد و افزود: از مبلغ پيشنهادي 150 ميليارد توماني، پرداخت 80 ميليارد تومان به تصويب رسيد كه مقرر شد از محل 10 درصد صرفه‌جويي بيمه برداشت شود كه بر اين اساس نيمي از مبلغ در نظر گرفته شده به مسايل «امداد جاده‌اي» و نيم ديگر به «توسعه راه» اختصاص مي‌يابد.

به گفته فرمانده ناجا، در سال جاري ميزان، تلفات جاده‌اي 3/11 درصد افزايش داشته است.

تاكنون هيچ اثري از درجه‌دار به گروگان گرفته شده نيروي انتظامي به دست نيامده است

فرمانده نيروي انتظامي در خصوص آزادسازي سربازان گروگان گرفته شده از سوي اشرار در سيستان و بلوچستان گفت: از 9 گروگان گرفته شده 7 نفر آزاد شدند كه در اين ميان سرنوشت يكي از اسيران درجه‌دار نامعلوم است و تاكنون هيچ اثري از اين شخص به دست نيامده است.

وي همچنين در خصوص بمب‌گذاري‌هاي اخير در خوزستان با بيان اين كه رسيدگي به اين مسايل بر عهده وزارت اطلاعات است، تاكيد كرد: جرايم در استان خوزستان طي 10 ماهه ابتداي امسال 31 درصد كاهش داشته و از لحاظ انتظامي در شرايط مناسبي قرار دارد.

با مجروح شدن 20 نيروي پليس در حوادث اخير در استان قم، 600 تن دستگير شدند

فرمانده نيروي انتظامي در خصوص حوادث اخير در استان قم نيز با بيان اين كه در درگيري‌هاي ايجاد شده بيش از 20 تن از ماموران پليس مجروح شدند، گفت: در اين ميان حدود 600 تن در صحنه ناآرامي دستگير شدند. اين در حاليست كه بر اساس بررسي‌هاي پليسي تنها حدود 150 تن به عنوان عاملان اصلي غير بومي در اين حوادث دست داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، سردار احمدي‌مقدم با اشاره به تجمع برخي از معترضين در مقابل برخي سفارتخانه‌ها، گفت: از زمان اولين تجمع تاكنون نيروهاي انتظامي در مقابل اين اماكن مستقر بوده و تمام تلاش خود را براي به حداقل رساندن خسارات انجام داده است.

فرمانده نيروي انتظامي در پاسخ به پرسشي مبني بر يكسان شدن فرم‌هاي نيروي انتظامي، گفت: مقرر شده در زمينه تغيير لباس‌ برخي از عوامل نيروي انتظامي با توجه به جغرافيا و نوع فعاليت، آزادي عمل بيشتري به نيروي انتظامي داده شود.

برخورد با مجرمان تحصيل‌كرده در زمينه جعل اسناد در دستور كار پليس قرار گرفت

15 درصد از شكايت‌هاي مردم مربوط به جرايم كاركنان است

سردار احمدي مقدم از روند رو به رشد ورود مجرمان تحصيل‌كرده در زمينه جعل اسناد خبر داد و گفت: بر اين اساس نيروي انتظامي برخورد با اين گونه مجرمان را در دستور كار خود قرار داده است.

به گزارش ايسنا، وي با بيان اين كه در حال حاضر نيروي انتظامي توانسته با اقدامات خود در زمينه اجراي طرح‌هاي مختلف ميزان رضايت‌مندي مردم را به 94 درصد افزايش دهد، خاطرنشان كرد: پيش از اين، شكايات مردمي و تقدير از نيروي انتظامي به ترتيب 20 و 13 درصد بوده كه با افزايش ميزان رضايت‌مندي ميزان شكايت‌ها به 13 درصد كاهش و تقدير 30 درصد افزايش داشته است.

فرمانده نيروي انتظامي اضافه كرد: از ميزان كل تماسهاي مردم با مركز فوريت‌هاي پليسي «110» حدود 15 درصد از شكايت‌ها ناشي از جرايم كاركنان است.

انتهاي پيام

کد خبر: 8411-14404

HOME