نماينده مجلس: صيغه و "خانه عفاف" راهكار ساماندهى زنان تن فروش است

يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هفتم، ازدواج موقت و تشكيل خانه عفاف را چاره‌‏ساز ساماندهى به بحث زنان خيابانى دانست و گفت: اگر بتوانيم محتواى" خانه عفاف" را همانند نام مقدس آن، تقدس ببخشيم، قطعا بخشى از گرفتاري‌‏ها حل مي‌‏شود.

مرتضى فضل‌‏على, در گفت وگو با خبرنگار پارلمانى "ايلنا"، افزود: وجود پديده زنان خيابانى واقعا مساله‌‏اى زشت و نامبارك براى جمهورى اسلامى ايران است و قطعا با وجود اين همه حوزه‌‏هاى ديني، سازمان‌‏هاى تبليغاتى و دستگاه‌‏هاى فرهنگى و ارشادى و ساير دستگاه‌‏هاى ديگر، وجود اين پديده بسيار ناميمون است.
وى افزود: البته زنان خيابانى به چند گروه تقسيم مي‌‏شوند، اول عده‌‏اى كه به هر صورت دنبال سودجويي‌‏ها، لاابالي‌‏گري‌‏ها و ناهنجاري‌‏هاى اجتماعى هستند و بخش ديگرى كه معمولا نيز رشد اخير پديده زنان خيابانى را در كشور موجب شده است، زنانى هستند كه به دليل فقر و ندارى و بدبختى تن به اين مساله داده‌‏اند.
وى افزود: البته دسته دوم زنان خياباني، علي‌‏القاعده بايد شناسايى شوند و بايد از دسته اول زنان خيابانى تفكيك شوند و با معرفى آنها به نهادهايى نظير كميته امداد امام خمينى(ره)، بهزيستى و هلال احمر، علت گرايش آنها به تن‌‏فروشى را از بين ببريم.
فضل‌‏علي، با اشاره به رشد باندهاى فساد در كشور، گفت:‌ ‏متاسفانه عده‌‏اى از اين زنان خيابانى كه معمولا نيز در دسته دوم مي‌‏گنجند، افرادى هستند كه شايد اسير دست يك‌‏سرى گردانندگانى باشند كه از زمينه مساعد در جامعه ما چنين سوءاستفاده‌‏هايى مي‌‏كنند.
وى با تاكيد بر جمع‌‏آورى زنان خيابانى از پايتخت كشور، گفت: رشد محسوس اين پديده در كشور هم براى مردم دردآور و هم سوال برانگيز است.
عضو كميسيون اجتماعى مجلس هفتم ادامه داد: متاسفانه متوليان بحث مبارزه با پديده زنان خياباني، بارى به هر جهت كار مي‌‏كنند و دچار روزمرگى شده‌‏اند و با حساسيت لازم و كافى به مبارزه با پديده زنان خيابانى نمي‌‏پردازند و يا اينكه تنها به صورت مقطعى به موضوع مي‌‏پردازند.
فضل‌‏على افزود: علي‌‏القاعده بايد يك تشكيلات و سازمانى تشكيل شود تا به عنوان تشكيلات مادر حلقه‌‏هاى ذيربط در مبارزه با زنان خيابانى را با هم مرتبط و كل مجموعه را هدايت كند.
وي، در مورد تشكيل جايگاه‌‏هاى ويژه براى فعاليت زنان همانند رژيم گذشته و يا برخى كشورهاى جهان، گفت:‌‏ اين چنين تشكيلاتى كه بخواهيم زنان خيابانى را شناسنامه‌‏دار كنيم و به آنها رسميت دهيم، با جامعه دينى تناسب ندارد.
وى اضافه كرد: در كشورى كه حكومت ‌‏اسلامى را پياده كرده و دنبال مي‌‏كند و كرامت انسانى مطرح است، رسميت دادن به زنان خيابانى قطعا مناسب نيست.
فضل‌‏على افزود: براى چاره جويى اساسي، بحث زنان خيابانى بايد تسهيلات ازدواج نظير مسكن و اشتغال را ايجاد كرد، سپس اگر عضوى پيدا شد كه بخواهد مخل فرهنگ و اجتماع باشد، با آن برخورد قضايى شود.
وي، ازدواج موقت را در شرايط كنونى جامعه چاره‌‏ساز ساماندهى به بحث زنان خيابانى دانست و گفت: ازدواج موقت مي‌‏تواند بحث قابل قبولى باشد، منتهى چيزى كه الان در جامعه ما نمي‌‏توان اسم آن را آورد، بحث ازدواج موقت است؛ زيرا در ذهنيت جامعه جا باز نكرده است و متاسفانه در فرهنگ ما جا نيفتاده است.
وي، با تاكيد بر لزوم فرهنگ‌‏سازى در مورد بحث ازدواج موقت در جامعه براى كاهش بسيارى از مشكلات در جامعه، گفت: خانه‌‏هاى عفاف كه چندى پيش مطرح شده بود، نامش نام مقدسى است و اگر بتوانيم واقعا محتوايش را هم با همين تقديس دنبال كنيم، قطعا مي‌‏تواند قابل پذيرش باشد و بخشى از گرفتاري‌‏ها را حل كند.
فضل‌‏على ادامه داد: البته در ارتباط با زنان خيابانى به عنوان يك ناهنجارى اجتماعى در كميسيون اجتماعى بحث است؛ ولى متاسفانه نهادهاى ذيربط به صورت هماهنگ و مجدانه تا به حال چيزى به كميسيون ارائه نداده‌‏اند تا اين بحث را سامان دهيم.

ايلنا

HOME