اطلاعیه شماره۱۴

پیروز باد تداوم مبارزه کارگران کارخانه نیشکر هفت تپه.

 

کارخانه نیشکر هفت تپه با قدمت ۴۷ ساله اش با بیش از ۵۰۰۰  کارگر در تولید نیشکر نقش بزرگی را در اقتصاد کشور بویژه خوزستان ایفا میکنند. این کارخانه بزرگ بعلت  سیاستهای غلط رژیم جمهوری اسلامی در ۲ سال گذشته در شرایط ورشکستگی قرار گرفته است. مسئولین کارخانه و دولت اعلام نموده اند بعلت بدهی های حدود ۸۵میلیارد تومانی و کاهش این قروض باید زمینهای کشاورزی، شرکت و کارخانه خوراک دام و لوازم یدکی اش بفروش برسد.

و در واقع میخواهند با تبدیل نیروی کار باعث اخراج ۲۰۰۰ کارگر شوند. در۲ ساله اخیر کارگران مبارز و غیور کارخانه هفت تپه برای درخواست مطالبشان بارها دست به اعتصاب و تحصن زده اند اما جزء وعده و وعید دولتمردان چیزی عایدشان نشد.

قبل از آخرین اعتصاب کارگران در روز چهارشنبه مورخ۲۱ شهریور ماه بمدت۳ روز دست به اعتصاب زده بودند اما باز چون همیشه با وعده و وعید مسئولین کارخانه و مقامات دولتی دست از اعتصاب کشیدند.

لذا این بار با عزمی راسخ از روز شنبه ۷ مهر ماه مجدداً دست به اعتصاب زده و عنوان کردند که بطرف فرمانداری شوش حرکت نموده و در مقابل فرمانداری تا رسیدگی به خواسته ها و مطالبا تشان تحصن خواهند کرد. سپس با بیش از ۱۰۰۰نفر دست به راهپیمایی زده و در مقابل فرمانداری تحصن نمودند که با تهدید فرآور فرماندار شوش مواجه گشتند.

در روز یکشنبه۸  مهر ماه ۴ نفر از کارگران بوسیله نیروهای انتظامی دستگیر و بازداشت شدند که با پیگیری کارگران و اعتراضشان روز دوشنبه ۹ مهرماه بازداشت شدگان آزاد گردیدند.

روز پنجشنبه  ۱۲مهر ماه یعنی ششمین روز تحصن ساعت۳۰/ ۱۰ نیروهای انتظامی بهمراه نیروهای ضدشورش با یورش دردمنشانه شان به ضرب و شتم کارگران پرداختند.و چندین نفر از کارگران زخمی و دو نفرشان به اسامی آقایان نیکوفر و رمضان علیپور بازداشت شدند.

این بخشی از سیاستهای تعدیل اقتصادی سیستم سرمایه داری جهانی است که بوسیله بانک جهانی  وصندوق بین المللی پول به جمهوری اسلامی مدافع سیستم سرمایه دیکته و تحمیل شده است.

 دولت با پائین آوردن تعرفه گمرکی به ۴%  واردات شکررا بدست باندهای مافیایی شکر که جناحی از حاکمیت را تشکیل میدهند، عملاً باعث ورشکستگی کارخانه هفت تپه گردیده است تا از این طریق به اهداف دیگرش یعنی فروش زمینهای شرکت و کارخانه خوراک دام و غیره با قیمت نازل به اعوان و انصارش کارحانه دولتی را به بخش خصوصی تبدیل نماید.

   این همان سیاستهای تعدیل اقتصادی سیستم سرمایه داریست که بوسیله رژیم اجرا میگردد.

 این گامهای عملی رژیم جمهوری اسلامی در جهت تحکیم روابطش با سیستم سرمایه داری جهانی بر علیه کارگران و زحمتکشان است.

انسانهای آزادیخواه، سازمانها و احزاب، فعالین جنبش کارگری

و مدافعین حقوق بشر و رسانه های خبری!

 

کارگران اعتراض می کنند ،فریاد می کنند ،ما گرسنه ایم ،۲۰۰۰کارگر را بوسیله سیاست های غلط  اقتصادی تان اخراج نکنید ، حقوق معوقه ما را پرداخت کنید،زمین شرکت و کارخانه خوراک دام و لوازم یدکی و غیره را نفروشید،کارگران موقت را رسمی کنید،طبقه بندی مشاغل رااجرا نمائید، منازلی را که بوسیله افراد غیر شرکتی اشغال گردیده تخلیه و به کارگرکران واگذار کنید.

 از اعتصاب و تحصن، خواست ها و مطالبات کارگران مبارز و غیور  کارخانه شکر هفت تپه به هر صورت امکان و طریق ممکن دفاع نمائید.

رژیم مدافع سرمایه، نه اینکه به ابتد ائی ترین خواسته ها ومطالبات کارگران پاسخ مثبت نمی دهد ،بلکه با تهدید فرماندار و بوسیله نیرو های انتظامی و یگان های ضد شورش به کارگران یورش برده و آنها را ضرب و شتم  ، دستگیر و بازداشت می نماید.

 مسبب اصلی و علت نابسامانی اقتصادی اعم از بحران و تورم ،گرانی و بیکاری، فقروفساد وفحشا ء ، زور و ظلم و استثمار رژیم سرمایه داری جمهوری اسلامی است.    

                                                                                                         زنده باد طبقه کارگر و جنبش کارگری!

                                                                                                         سرنگون باد رژیم جمهوری اسلامی!

 

کانون همبستگی با کار گران ایران ــ  گوتنبرگ (سوئد )

                                                                                    شنبه  ۱۴ مهر ۱٣٨۶- ۶ اکتبر ۲۰۰۷

           HOME